Computer thuishulp

Vragen over uw computer, laptop, tablet of smartphone?


  • Heeft u vragen over uw computer, laptop, tablet, smartphone of printer?
  • Loopt u tegen softwareproblemen aan?
  • Is uw computer vastgelopen?
  • Heeft u problemen met traag internet?
  • Een kapotte harddisk of muis?
  • Is uw computer besmet door een virus?
  • Heeft u iets nieuws gekocht en moeite met het instaleren?
  • Wilt u een backup maken?

Kantor Computer Thuishulp verhelpt uw problemen!

Wij komen bij u thuis!

Kantor Computer Thuishulp helpt u graag om uw computerproblemen bij u thuis op te lossen. Dit gebeurt altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt iemand van onze technische dienst het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer, laptop of smartphone weer snel en up-to-date, ook weet u hoe u zelf bepaalde problemen op kunt lossen of handelingen zelf eenvoudig kunt uitvoeren.

Heeft u bijvoorbeeld last van traag internet, problemen met e-mailen of moeite met het aansluiten van internet? Samen met onze technicus kijkt u naar uw internetprobleem. Dit doet hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt diegene het proces met u door. Aan het einde van de afspraak kunt u weer probleemloos gebruik maken van internet en weet u hoe u bepaalde internetproblemen aan kunt pakken.

Heeft u meer geheugen nodig in uw computer, of een grotere harddisk of wilt u draadloos communiceren met andere apparaten? Ook dat lossen we graag voor u op. Uiteraard zorgen we bij een nieuwe harddisk ervoor dat al uw software en bestanden probleemloos weer overgezet worden.

Printer

Heeft u een nieuwe printer aangeschaft? Dan wilt u deze natuurlijk graag snel gebruiken. Om mooie familiefoto’s of belangrijke documenten uit te printen. Maar hoe sluit u de printer aan en hoe installeert u de software? Wij geven u graag tips en helpen u bij de installatie en instellingen van uw printer. Het aansluiten (eventueel draadloos) op uw PC of laptop en het installeren van de juiste software is voor ons gesneden koek. En als u voor de koffie zorgt, zorgen wij ervoor dat u probleemloos kunt printen.

Help... een virus!

Wordt uw computer steeds trager? Of krijgt deze te maken met andere kuren? Dit kan komen doordat de computer automatisch software binnenhaalt, er veel bestanden zijn opgeslagen of virussen zich hebben genesteld. Wij controleren uw computer of tablet op een aantal essentiële punten. Hoe zit het met uw virusscanner en firewall? En met de beveiliging en instelling van uw internetverbinding? Wij checken alle instellingen en beveiligingsprogramma’s en controleren op virussen, spyware, malware en adware.

Updates

Wij zorgen ervoor dat alle instellingen van uw PC, laptop of tablet goed staan en updates worden uitgevoerd. Het gaat om updates en de werking van het besturingssysteem en van uw geïnstalleerde programma’s. Ook controleren we de vrije ruimte op de harde schijf en verwijderen we onnodige bestanden, toolbars en cookies en illegale of ongewenste software. Daarna starten we opnieuw op om te kijken of alles weer vlot verloopt.

Tarieven

 

Voorrijkosten   €15,00
Tarief   €17,50 per half uur
Lidmaatschap   €15,00 na 1e afspraak

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kantor Computer Thuishulp Bel (0596) 624662

Klik hier voor onze flyer over thuishulp