Systeembeheer

Volledig systeembeheer

Met volledig systeembeheer beschikt uw organisatie niet over een eigen IT-afdeling. Wij zijn dan uw IT-afdeling. U besteedt dus het volledige systeembeheer uit aan ons.

Een eigen systeembeheerder is vaak niet rendabel genoeg maar toch kunt u niet zonder systeembeheer. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze systeembeheerders. U hoeft zelf dus geen systeembeheerder aan te nemen en daarbij profiteert u ook nog eens van de veel bredere kennis die wij als IT-bedrijf hebben.

Beschikt uw organisatie toch over een eigen systeembeheerder? Informeer dan ook naar de mogelijkheden. Wij hebben bewezen bij onze klanten dat wij het systeembeheer rendabeler kunnen maken door het aan ons uit te besteden.

Ondersteunend systeembeheer

Met ondersteunend systeembeheer kunnen wij extra capaciteit bieden aan uw eigen IT-afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten waarbij er extra capaciteit gevraagd wordt van uw IT-afdeling. Wij kunnen dan ondersteunen bij deze projecten of juist de dagelijkse werkzaamheden overnemen waardoor uw eigen IT-afdeling zich kan concentreren op deze projecten.

Systeembeheer op maat

Ondersteunend systeembeheer bieden wij op maat. Of dit nu gaat om een maand of een jaar en of dit nu gaat om 4 uur, 20 uur of 40 uur per week, met systeembeheer op maat bieden wij altijd een oplossing.

Wij bieden voor alle soorten systeembeheer een oplossing. Samen bepalen wij de beste oplossing voor uw organisatie.

Beter voorkomen dan genezen

Kantor biedt u (preventief) onderhoud op maat, 24 uur per dag optimale beveiliging en bewaking van uw netwerk, licentiebeheer, regelmatige rapportages en bovenal één aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken! Minder stress, meer overzicht en lagere kosten. Kantor is uw partner voor al uw wensen op ICT en moderne communicatiemogelijkheden. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven en instituten en wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van producten, trainingen en toekomstvisies. Met onze eigen technische dienst, en daarmee onafhankelijk van derden, heeft Kantor een grote voorsprong op andere bedrijven. Ook bieden wij trainingen, updating van softwarekennis en cursussen in uw bedrijf of op een andere locatie aan. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Iedere klant is voor ons uniek. We bieden een maatwerkpakket, om u effectief te kunnen helpen en uw systemen up-to-date te houden en/of te brengen tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

Kantor biedt u de totaaloplossing voor uw organisatie. Door regelmatig en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met bewaking van uw netwerk en apparatuur, garanderen we betrouwbaarheid en stabiliteit van uw IT-infrastructuur. Daarnaast zorgen we dat uw software up-to-date blijft, zodat u verzekerd blijft van een goede werking en een veilig netwerk.

Uw netwerk is bij ons in goede handen!