Over ons

Al 21 jaar lang de specialist in Appingedam en omstreken

In 1999 is Kantor begonnen en vele jaren hebben we onze winkel gehad in de Solwerderstraat in Appingedam. In 2014 zijn we verhuist naar een nieuw en moderne winkelpand in Appingedam gelegen in de Wijkstraat. Kantor heeft zijn eigen onafhankelijke technische dienst.


Wij zijn trots op onze kennis en onze 21 jaar aan ervaring. Ongeacht hoe de markt zich beweegt, Kantor weet met kennis en service elke situatie te overbruggen door kwaliteit en klant voorop te zetten.


Verder werken wij geregeld met onze bekende, vaste medewerkers voor de technische dienst en in de winkel, die graag tijdelijk even inspringen. Ook werken wij, incidenteel, graag samen met collega’s uit onze branche. Met deze organisatie en onze zeer gemotiveerde medewerkers kunnen wij u optimale service verlenen voor bedrijven en particulieren in de gehele regio. Grotere omvangrijke opdrachten worden onder onze supervisie en volledige verantwoording, uiteraard in strikt overleg met de klant, uitbesteed aan gekwalificeerde bedrijven.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel en een kop koffie.