Gebruikte PC's

Met besturingssysteem

De tweedehands computers van Kantor zijn ideaal als beginners pc of voor personen/gezinnen die niet zo fanatiek bezig zijn met computer en internet. Periodiek verkoopt Kantor tweedehands computers. De tweedehands computers worden met Windows 10 verkocht.


Controle en garantie

De tweedehands computers krijgen een complete beurt door de technische dienst. Waarbij alles (hardware en software) wordt doorgelicht en indien nodig vervangen of upgraden. De tweedehands computers worden door Kantor weer verkocht tegen zeer scherpe prijzen en hebben een garantieperiode van drie maanden.


Wanneer? volg ons op Facebook

Zo gauw we een partij gebruikte computers hebben gevonden die aan onze eisen voldoet. Onze eisen zijn leidend want we willen dat onze klanten thuis komen met een goed en degelijke thuiscomputer. Niet elke partij tweedehands computers is namelijk hiervoor geschikt. Lang verhaal kort, Kantor staat achter zijn kennis, ervaring en deskundigheid, ook bij verkoop van tweedehands computers.


Tevens verschilt de grootte van de partij tweedehands computer en bestaat het risico dat de partij snel is uitverkocht. Daarom kunt u het beste de laatste nieuws en meldingen volgen op onze Facebook pagina.

Voor onze Facebook pagina klik hier