PC / Laptops

PC's, laptops en tablets, te kust en te keur.

Voor dagelijks thuisgebruik of zwaar zakelijk gebruik. Kantor heeft voor elke toepassing de juiste apparatuur. En niet te vergeten voor elk budget. Iedereen kan terecht voor een passende aanbieding. Van beginnend computerfanaat tot doorgewinterde gamer, van leergierige senior tot professioneel (zakelijk) gebruiker. Voor iedereen is er een systeem op maat. Krachtige laptops voor studenten bijvoorbeeld. Of een handige tablet voor opa en oma die graag op een simpele manier contact houden met hun (klein)kinderen via bijvoorbeeld Skype.

Uiteraard gaat niemand de winkel uit zonder uitgebreid voorgelicht te worden over hun aanschaf. En bij vragen of problemen is een telefoontje genoeg. Want elke computer, laptop of tablet leveren wij met de bekende Kantor Service. Kantor levert computers en laptops van bekende merken als Terra, Toshiba, Lenovo, MSI en HP. Wij zijn Terra Partner, een betrouwbaar Duits merk voor computers, laptops, tablets, monitoren en servers. Neem contact met ons op of kom gerust langs om meer te weten over ons actuele assortiment.

Kies hieronder uit al onze product categorieën:

 

Home PC's

In de categorie voor Home PC's vindt u computers die geschikt zijn voor het rondsurfen van websites en voor lichte games. Hier bieden wij de Terra Home 3000, Home 4000 en Home 5000 aan. Klik op "Terra Home" voor meer informatie over deze producten.

Zakelijke PC's

Heeft u een krachtige PC nodig voor op kantoor? Dan zit u bij Kantor goed. Voor de zakelijke PC's bieden wij computers van het merk Terra aan. Deze hebben krachtige onderdelen en zijn praktisch in gebruik. Deze PC's zijn natuurlijk ook geschikt voor gebruik thuis.

Tablets

Kantor heeft naast PC's en laptops ook tablets. Wij verkopen tablets van Terra en Samsung. Neem contact met ons op of kom langs om alle tablets te bekijken.

 

 

Randapparatuur

Een slechte muis of een oud, krakend toetsenbord is een grote doorn in het oog. Daarom bieden we in deze categorie verschillende merken aan voor muizen, toetsenborden, muismatten, headsets en meer. Alles wat u nodig heeft voor een goede bediening van uw computer.

Speakers

Als u een prettige ervaring met uw computersysteem wilt, dan is een goed luidsprekersysteem niet te missen. Geluid is een groot onderdeel van een goede ervaring met uw computersysteem. Daarom bieden wij u een groot assortiment aan van verschillende soorten en maten van luidsprekers. Zo is er keuze voor elk budget en elke voorkeur. Voor de speakers verkopen we modellen van de merken Logitech, Ewent en Rapoo.