Printers

Kantor verkoopt allerlei verschillende merken en soorten printers. Voor inkt cartridges / toners bent u hier ook bij het juiste adres. Wij verkopen printers voor thuis en voor de zaak. Voor printers thuis verkopen wij u de merken Brother en HP. Voor zakelijke printers verkopen wij u de merken Triumph Adler, Brother en HP.

Printers voor thuis

Er zijn veel verschillende soorten printers voor thuis en voor op de zaak. Voor thuis zijn er bijvoorbeeld All-In-One printers en Inkjet printers. Voor de zaak zijn er bijvoorbeeld snellere laserprinters, professionele fotoprinters of A3-printers. Kantor biedt voor printen thuis de merken Brother en HP aan.

Neem contact met ons op of kom langs om ons ruime assortiment aan thuisprinters te bekijken.

Printers voor op de zaak

Er zijn veel verschillende soorten printers voor thuis en voor op de zaak. Voor thuis zijn er bijvoorbeeld All-In-One printers en Inkjet printers. Voor de zaak zijn er bijvoorbeeld snellere laserprinters, professionele fotoprinters of A3-printers. Kantor biedt voor printen op de zaak de merken Brother, HP en Triumph Adler (T.A.) aan.

Neem contact met ons op of kom langs om ons ruime assortiment aan zakelijke printers te bekijken.

Cartridges en toners

Ook verkopen wij natuurlijk inktcartridges en toners voor uw printer. Wij verkopen originele cartridges voor HP, Brother en Epson, maar ook cartridges van SecondLife. Deze cartridges zij gerecycled en zijn goedkoper, maar printen net zo goed als originele cartridges. Kom gerust langs en laat u informeren over al onze inktcartridges en toners en over welke u nodig heeft voor uw printer.