Software

Gecertificeerd ESET Antivirus reseller

Kantor is een gecertificeerde reseller van ESET. Met name van NOD32 Antivirus en ESET Smart Security. We zijn gecertificeerd op kennis van ESET-software. Het antivirus programma ESET NOD32 maakt gebruik van geavanceerde heuristische detectie naast automatische virusdefinitie- en softwareupdates om virussen, spyware, malware, worms en trojans te herkennen en te stoppen/verwijderen. NOD32 is efficiënt en effectief. De gebruikte systeemcapaciteit is erg laag, daarom heeft het zelf geen grote impact op de prestaties van uw computer. ESET NOD32 is geschikt voor alle gangbare Windows versies (inclusief Windows 7,8 en 10) en Linux gebaseerde file- en mailservers. Er is een 32- en 64-bits versie beschikbaar. Ook voor Terminal Server/Citrix omgevingen bevelen we ESET NOD32 van harte aan door de goede prestaties, professionele beveiliging en lage systeembelasting.

Enkele ondersteunde platformen voor het Antivirus:  • - Windows desktop en server besturingssystemen (32- en 64-bit)
  • - RedHat, SuSe, Novell Netware, Mandriva, Ubuntu, Solaris, BSD
  • - Exchange, Domino, diverse Linux mail servers, Kerio MailServer

Antivirus service

Wanneer u ESET software bij ons aanschaft kunt u rekenen op de hulp van Kantor bij vragen of problemen met ESET NOD32 Antivirus of Smart Security. Wij hebben de mogelijkheid om met speciale hulpsoftware op afstand na uw toestemming mee te kijken om een probleem op te lossen. Daarnaast is er een goede online helpdesk die te benaderen is via helpdesk.nod32.nl en http://kb.eset.com.

Voor meer info over hulp op afstand, ga naar onze helpdesk pagina.


Besturingssystemen

Om een computer te kunnen gebruiken heeft u een besturingssysteem nodig. Bij Kantor verkopen we de officiële versie van Microsoft Windows 10. Ook kunnen we u natuurlijk ondersteunen als u hulp nodig heeft bij het installeren van het besturingssysteem of als er zich een ander probleem voordoet.

Microsoft Office

Ook verkopen wij Microsoft Office paketten voor thuis en voor uw bedrijf. Deze pakketten bevatten programma's zoals:

  • - Word 2016: Teksten aanmaken, aanpassen en bewerken
  • - PowerPoint 2016: Presentaties samenstellen en presenteren
  • - Excel 2016: Tabellen en grafieken ontwikkelen

Boekhoudpakketten

SnelStart is een bekend factuur- en boekhoudersprogramma die ervoor streeft om uw boekhouding zo simpel en overzichtelijk mogelijk te maken. Lees hier meer over op de officiële site van SnelStart.