Skip to main content

Printers

Printers

Printers zijn een essentieel onderdeel van elke kantoor- of thuisopstelling. Ze stellen ons in staat om papieren documenten te produceren, af te drukken en te delen met anderen. Er zijn verschillende soorten printers op de markt, waaronder inkjet, laser en multifunctionele printers. Het kiezen van de juiste printer hangt af van je behoeften en budget, waarbij factoren zoals afdrukkwaliteit, afdrukvolume, snelheid en kosten van cartridges of toner in overweging moeten worden genomen.

Particulier

MG2550S

De perfecte All-in-One voor dagelijks printen, scannen en kopiëren. Van documenten met veel tekst tot familiefoto's, het printsysteem van de compacte Canon PIXMA MG2550S is gemaakt voor kwaliteit en gebruiksgemak.

 • Gemakkelijk te vervangen cartridges
 • Fluisterstil
 • Geen wifi
 • Snel

€65,-

TS3355

Canon PIXMA TS3355 all-in-one inkjetprinter. Ondanks het compacte formaat van de printer, wat ideaal is voor thuisgebruik, barst de Canon PIXMA TS3350 van de geavanceerde opties. De installatie is heel eenvoudig en wireless connectiviteit is beschikbaar met één druk op de knop.

 • Eenvoudig te vervangen cartridges
 • Draadloos
 • Ook printen vanaf telefoon en tablet
 • Snel

€79,-

DCP-J1200W

Brother DCP-J1200W is een professionele all-in-one inkjetprinter die volledig bediend en beheerd kan worden vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, via de Brother Mobile Connect app voor Android en iOS. Ideaal geschikt als thuisprinter of voor gebruik binnen het thuiskantoor.

 • Draadloos
 • Snel
 • Speciaal gemaakt voor telefoons

€139,-

Zakelijk

Maxify MB2755

De Canon MAXIFY MB2755 is de ideale alleskunner voor diegene die vanuit huis werkt. Deze printer is volledig uitgerust en ontworpen voor het kantoor aan huis: printer, scanner, kopieerapparaat en fax. Deze all-in-one inktjetprinter biedt ondersteuning voor mobiel printen en printen vanuit de cloud. Met een papiercapaciteit van 500 vellen en printsnelheid van 24 A4-tjes per minuut in zwart/wit.

€199,-

MFC-J4340DW

De Brother MFC-J4340DW is een professionele all-in-one inkjetprinter met dubbelzijdig printen, draadloze netwerkverbinding (WLAN), mobiele verbinding, meegeleverde cartridges tot 3.000 pagina's zwart en 1.500 pagina's kleur* en een papierlade voor 150 vel. Deze zakelijke printer is ideaal voor kleine- en thuiskantoren.

€229,-

MFC-J5340DW

Flexibel en betrouwbaar. De Brother MFC-J5340DW professionele all-in-one kleureninkjetprinter met automatisch dubbelzijdig printen tot A4-formaat, enkelzijdig printen tot A3 en 6.8 cm kleurentouchscreen. Zeer complete printer ideaal voor gebruik binnen kleine, veeleisende bedrijven.

€259,-

L2530DW Laser

De Brother DCP-L2530DW compacte all-in-one zwart-witlaserprinter met dubbelzijdig printen en draadloze netwerkverbinding. Deze hoge snelheid printer kan op de kleinste toner al 1200 pagina's uitprinten voor toner aan vervanging toe is.

€189,-