Winkel

PC's en Laptops

Bij Kantor verkopen we goede kwaliteit PC's en Laptops van het merk Terra, Lenovo en Toshiba. Terra is een Duits computer bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van computers en laptops geschikt voor gebruik thuis of op kantoor. Lenovo en Toshiba zijn beide goede elektronicabedrijven uit Azië. Neem contact met ons op of kom gerust langs als u vragen heeft over onze PC's / Laptops.

Software

Bij Kantor vinden we het belangrijk dat u veilig en snel gebruik kan maken van uw computer. Daarom bieden wij ESET NOD32 Antivirus en ESET Smart Security aan. Met deze programma's voorkom je virussen en malware en blijft uw PC schoon en snel. Factuur- en boekhoudprogramma's kunt u ook bij Kantor vinden. Ook verkopen wij Microsoft besturingssystemen, zoals Windows 10.

Printers

Voor kwalitatieve printers kunt u ook terecht bij Kantor. Wij verkopen printers voor thuis en voor zakelijk gebruik. Kantor beschikt over een ruim assortiment aan Inkjet, Laserprinters en labelprinters van kwalitatieve merken zoals Canon, Brother, HP en Triumph Adler.

School producten

Voor rugzakken, rekenmachines en (school)laptops kunt u natuurlijk ook bij Kantor terecht. Wij verkopen mooie en praktische rugzakken van Franklin Marshall, Paul Frank, O'Neill en Accessorize Fashion. De laptops zijn van de merken Toshiba, Lenovo en Terra en zijn zeer geschikt voor school/werk gerelateerde bezigheden.

Smartphone

In de Smartphone categorie verkopen wij Bluetooth Speakers, kabels en andere nuttige accessoires voor uw smartphone bijvoorbeeld powerbanks en hoesjes.

3D Printen

Voor 3D printen verkopen wij de 3D printers van het merk Gembird. Dit zijn de perfecte 3D printers voor de beginnende 3D printer, maar ook voor de ervaren 3D printers.

Beeldschermen

Bij Kantor verkopen we beeldschermen van het merk Terra. Deze beeldschermen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooi, strak design. De beeldschermen hebben een mooi heldere helderheid en het contrast ziet er briljant uit. Alle beeldschermen zijn voorzien van HDMI, DVI of VGA afhankelijk van het model.

Gebruikte PC's

Kantor verkoopt ook gebruikte PC's. Wij krijgen regelmatig gebruikte PC's binnen die wij dan gaan opknappen en aan u kunnen verkopen zonder dat u er problemen mee ondervindt. Dit kunnen ook PC's zijn die zijn samengesteld uit onderdelen van andere gebruikte PC's, zodat we u de beste combinatie van onderdelen in één PC kunnen verkopen. Deze staan te koop voor een zeer gunstig tarief. Neem contact met ons op over hoe wij dit doen of kom gerust langs om vragen te stellen. Neemt u alstublieft ook contact op als u toch problemen ondervindt met uw computer.

Overige producten:

Naast alle genoemde producten hebben we natuurlijk veel meer. Routers, hoofdtelefoons, USB-sticks, USB-hubs en nog veel meer producten. Kom langs en bekijk al onze producten. Onze openingstijden vindt u op deze pagina.

Hieronder ziet u een lijst van al onze producten.